Post by diosponmarttopa on Mar 16, 2022 17:07:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hexapolis: Civilization 4X hex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hexapolis: Civilization 4X hex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ puan artışı için hileler ▞▞▞
▞▞▞ Hexapolis: Civilization 4X hex 2022 version ▞▞▞
Genel olarak oyun size saatlerce oyun süresi veriyor.. Ama birkaç kusur var... Örnek olarak, animasyon bitmeden çarkı geçersem... Ödül alamadım ama mücevherler gitti. İkinci olarak, her birim saldırıya uğradığında karşı koymalıdır, sadece bir kez değil.
Hexapolis: Civilization 4X hex Strategické eskd
goooooooood
Eğlenceli ama tekrarlayıcı. Düşman, stratejiden çok, yeterince güçlü birliklere sahip olmak kadar talep etmez. Rakibimi alt edip etmememin önemi olmayan bir noktaya geldi, birini öldürmek için beş birime ihtiyaç duymak, kaybedeceğiniz anlamına geliyor. Araştırma ağaçlarını ve çevrenize nasıl uyum sağlayabileceğinizi seviyorum.
Yeni bir telefon aldığınızda ilerleme veya satın alma işlemlerini kaydetmenin yolu yoktur.
Bunu oynarken reklam izlemekten çekinmiyorum, aslında sizi reklamları izlemeye zorlamak yerine ödül için reklam izlemeyi tercih ediyorum, ancak reklam ödül sistemini DÜZELTİN. Günlük oturum açma veya günlük bir görevi tamamlama için sürekli olarak x2 ödülleri için bir reklama tıklıyorum ve "lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyor bazen uygulamayı kapatıp tekrar açarak bu sorunu çözebilirsiniz, ancak bu yalnızca işe yarar zamanın P'si. Çalışmasını bile sağlayamıyorsanız, reklamlar için ekstra ödüller sunmayın.
bleh
Zamanı doldurmak için güzel bir oyun
İyi oyun .. Şehirlere yeni özellikler eklesen iyi olur ... ve lütfen küçük hataları düzeltin ...
Eğlenceli oyun, sonsuza kadar reklam paketini bile satın alamamanız çok kötü. 10 reklamı atlamak için 5 dolar çok fazla
oyunları kazanmak için ödeme buna değmez
Oyundan zevk aldınız, ancak gizli bir güncelleme ile bazı birimlerde yapılan değişiklikler ve amansız reklamlar, pahalı güncellemeler ve AI birimleri seviyesindeki büyük atlamalar oyunun eğlencesini ortadan kaldırdı. Gerçek bir utanç. Bunun yerine Polytopia'yı edinin - çok daha eğlenceli, reklamsız ve ekstraları satın almak çok daha ucuz!
Oyunla çok eğleniyordum, bu yüzden bir paket almaya karar verdim. Gerçek para harcadıktan ve ordumu yükselttikten sonra oyun birden ÇOK daha zor hale geldi. Bu sadece bir his değildi, acı verici bir şekilde açıktı. Bir sonraki seviyeyi geçme umudum olmadan aniden durdum. Kolaylıkla kazandığım önceki etaplar bile daha iyi bir orduyla oynarken birdenbire zorlaştı. Umarım bu bir hatadır ve amaçlanan bir davranış değildir. Reklamlarla dolu bir kulübe ile eğlenceye başlar, yavaş yavaş stratejinin alakasız olduğu ve bilgisayarın aktif olarak hile yaptığı noktaya gelir. Örnek : Geç seviye - Bir şehri koruyan 3 adet 90 pt birimim vardı. Bilgisayar 3 50 puanlık birim gönderir, bir vuruş benimkileri öldürür, Şehri alır ve bir turda 3 100 puanlık birim çağırır.
Çok eğlenceli!
Uygulamayı ilk başlattığımda harika çalıştı, ancak bir gün reklam oynat düğmesine dokunduğumda "Daha sonra tekrar deneyin" mesajıyla reklamları oynatmayı bıraktı. Bu sorunun düzeltilmesi gerekiyor. Lütfen bana çözüm hakkında bilgi verir misiniz?
Eğlenceli hızlı oyun. Civilization'a benzer ancak daha az karmaşıktır. Hareket halindeyken harika
Bir tür hız civ!
Marka dışı politopya
Evet dostum!
Basit ama katkı
Sizi reklam izlemeye zorlar. Onlarca ton.
Yapay zekanın kesintisiz birlikleri ve parası olduğunda sinir bozucu oluyor
50. dönüşte o son kasabayı ele geçirmek. 5 yıldız
Bonuslar için çok fazla reklam
bağımlılık yapıcı!!!
Lowrider Car Game Pro Racerspil kryx
harika oyun, medeniyete en çok benzeyen
Hexonia hakkında iyi olan her şeyi aldınız ve diğer tüm Mobil Oyunlarla birlikte çöp tenekesine attınız... Bir ele geçirme oyunundan daha fazla reklam. Gereksiz bir seviye ve yağma kutusu sistemi. Hiziplerin olmadığı kampanya görevlerinden başka bir şey değil. Bir soygun için kötü bir bahane hakkında konuşun.
Kazanmak için öde hayır 😝
Hexapolis: Civilization 4X hex Strategy lhb
Güzel oyun
zevk aldım
Genel olarak oldukça temiz bir oyun. Bir şeyler satın almak için çok fazla gürültü ve baskı var, ancak şu ana kadar herhangi bir satın alma gerekli değil.
Bu oyun başlamak için oldukça eğlenceliydi. Kısa oyunlar, ilerlemek için nispeten rahat ama zevkli. Sonra birdenbire AI rakiplerinin gücü dört katına çıkar ve birimlerinizi yükseltmek için haftalarca reklam izleyerek veya aynısını yapmak için para ödemezseniz kazanamazsınız. Potansiyeli olduğu için utanç verici.
Fantastik oyun. Yeni güncellemeden beri pek oynamadım. Bazı şeyleri daha iyiye doğru değiştirdiler ama jeton kazancını güncellemeden öncekinin 1/5'ine indirdiler. Jeton kazançları normale dönene kadar tekrar oynamazlar.
hexonia'yı bundan daha çok seviyorum
Daha fazla seçeneğe ve vatandaş türüne ihtiyacınız var. Biraz yaşlanır ve sınırsız hareket için bir tane olması gerekir. Birimler artık savaş sisini temizleyemiyor. aksaklık